Politikamentes üzleti tartalom

A reelweb.net nemrégiben megújult arculattal és tartalommal jelent meg. Az üzemeltetők az általuk jól ismert cégeket és vállalkozásokat sorolják fel, akik megbízhatóak, és kiemelkedő színvonalon végzik el a rájuk bízott feladatokat. Kiemelt céljuk, hogy a weboldal kizárólag üzleti információs oldal legyen.

Politika- és reklámmentes környezet

A legfrissebb felmérések szerint az internetes felhasználók már nagyon unják, hogy az utcán, a tv-ben, de még a kedvenc híroldalukon is reklámokkal és politikai tartalommal bombázzák őket. Nincs két szabad percük, amikor csakis az üzleti hírekre, vagy éppen a kedvenc receptjeikre figyelhetnének. Sok az inger és a manipuláció, szinte már nem is áll másból az élet. Majdnem minden nagyobb weboldal (köztük sajnos a YouTube is) ebbe az irányba megy el, de azt nem veszik észre, hogy így elveszíthetik a leghűségesebb látogatóikat is. Az ember egy ideig tűr, de amikor már sokadjára is felbosszantják az oda nem illő tartalmak, akkor betelik a pohár.

A relweb.net egy olyan üzleti hírportál, amely szakít ezzel az egyre jobban terjedő szokással, és egy nyugodt online felületet biztosít a látogatóknak, hogy kedvükre böngésszenek a feltöltött üzleti partnerek és azok szolgáltatásai között.

Felhasználói élmény maximalizálása

A weblapot több szakértő is megvizsgálta, és javaslatokat tettek az üzemeltetőknek a fejlesztésre. Így az oldalszerkezet átlátható és szellős. Könnyű kezelni kortól és nemtől függetlenül. Legyen szó bármilyen eszközről, kitűnően igazodik a felbontásokhoz. Az átfogó tanulmány minden pontját rendbe tették, így igazán pofás híroldal lett belőle. A könnyebb kereshetőség miatt a feltöltött üzleti partnereket kategóriákba sorolják, amik segítségével gyorsan leszűrhető a feltöltött több száz partner.

Címke: Üzleti hírportál
2019-01-10