Üzleti élet

A sikeres karrier öt titka
2019-06-06 Üzleti élet

Talán nagyon fontos lehet sok ember számára, hogy javítson a jelenlegi helyzetén, és kapjon néhány hasznos tanácsot a sikeres karrierrel kapcsolatban. Cikkünkben öt területet emeltünk ki, amelyre mindenkinek érdemes odafigyelnie. Tovább »

Kihívások a magyarországi vállalkozásoknak
2019-06-04 Üzleti élet

A mai modern világban sajnos nagyon sok magyarországi kis- és középvállalkozás még mindig az őskorban csücsül, a nyugati mintához képest. Külföldön modern eszközökkel dolgoznak, és az online jelenlét minden vállalkozás számára alapértelmezett. Itthon a vállalkozók felének nincs is weboldala. Tovább »

Online szolgáltatásoké a jövő
2019-02-20 Üzleti élet

A mai világban már egyre kevesebb olyan dolog van, amit személyesen lehet csak intézni. Szerencsére a szolgáltatók többsége rendelkezik online ügyfélszolgálattal, és szinte mindent el lehet intézni az interneten. Tovább »

Üzleti partner kereső
2019-02-16 Üzleti élet

Vannak, akik szerelmi partnert keresnek, de vannak, akik megbízható üzleti partnert. Utóbbira minden cégnek és vállalkozásnak szüksége lehet, hiszen egyre nehezebb olyan csapatot összehozni, akik teljesen le tudják fedni a kínált szolgáltatásokat. Tovább »

Létezik megbízható vállalkozói blog?
2019-02-02 Üzleti élet

A válasz igen, de sajnos nagyon sok olyan weboldal van az interneten, ami hamis tartalmakat hoz létre, hogy azzal odacsalja az olvasókat. Az ilyen blog oldalak nem sokáig maradnak fenn, hiszen hamar rá lehet jönni a csalásra, és aki egyszer már megtapasztalta, többet nem fog bedőlni nekik. Tovább »

Autókölcsönzés, kárrendezés gyorsan és kényelmesen
2019-01-27 Üzleti élet

Ha valakinek épp nem áll rendelkezésére a saját gépjárműve, akkor a szakszerű autókölcsönzés megoldást nyújt a problémára. Lehet, hogy még tart a kárrendezés és a jármű egy autószerelő műhelyben vár a fényezésre vagy a karosszériajavításra, de az is előfordulhat, hogy az úttesten történő károkozás olyan nagymértékű, hogy már nincs lehetőség a helyreállításra. Tovább »

Politikamentes üzleti tartalom
2019-01-10 Üzleti élet

A reelweb.net nemrégiben megújult arculattal és tartalommal jelent meg. Az üzemeltetők az általuk jól ismert cégeket és vállalkozásokat sorolják fel, akik megbízhatóak, és kiemelkedő színvonalon végzik el a rájuk bízott feladatokat. Tovább »