Weblapkészítési trükkök

Webáruház tartalmának elemzése
2019-05-08 Weblapkészítési trükkök

Az igazán alapos webáruház elemzés szinte minden fontos területet górcső alá vesz. Erre akkor van szükség, ha pontosan nem tudjuk definiálni a forgalom csökkenésének okait, de fontos, hogy fény derüljön a hibák forrására. Az elemzésnek sok területe van, de sokan figyelmen kívül hagyják a legfontosabbat, a webáruházban elhelyezett tartalmakat. Tovább »

Hogyan növelhető egy weboldal forgalma?
2019-04-30 Weblapkészítési trükkök

Nincs két teljesen egyforma vállalkozás, ezért nincs is sablonos recept arra, miképp lehet növelni egy weboldal forgalmát. Minden szektor más, van, akinél a közösségi oldal csodákra képes, de van, akinél semmilyen eredménnyel nem szolgál. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy milyen megoldások közül lehet választani, ha valaki több forgalmat szeretne a weboldalára. Tovább »

Minőségi linkek linkkatalógusból?
2019-02-18 Weblapkészítési trükkök

A linkkatalógusok szerepe már nem olyan erőteljes, mint a 90-es években, de azért most sem teljesen elhanyagolható. A Google találati listáján a rangsorolásban még igenis elég nagy szerepe van az egy adott oldalra mutató linkek számának. Tovább »

Megbízható honlapkészítés a fővárosban
2019-02-17 Weblapkészítési trükkök

Az ország fővárosában él a legtöbb ember, tehát az ott működő cégek és vállalkozások elég nagy versenynek vannak kitéve. Ráadásul nem csak a budapesti lakosok keresik fel őket, hanem országos érdeklődés van irántuk. Tovább »

Webáruház készítés kedvező feltételekkel
2019-02-15 Weblapkészítési trükkök

Az online kereskedelem a virágkorát éli, nagyon magas a webáruházak által termelt profit, reggeltől estig szaladgálnak a futárok, a vásárlók pedig élvezik a kényelmet és a kedvező feltételeket. Tovább »

Keresőoptimalizálással a siker érdekében
2019-01-19 Weblapkészítési trükkök

Tele van az internet olyan zsenikkel, akik SEO szakembernek tartják magukat. De mi is kell ahhoz, hogy valaki ilyen szaki legyen? Szinte semmi. Mindössze annyit kell tennie a tulajdonosnak, hogy olyan minőségi tartalmat készít, ami hasznára van az olvasóknak. Tovább »