Webáruház készítés kedvező feltételekkel

Az online kereskedelem a virágkorát éli, nagyon magas a webáruházak által termelt profit, reggeltől estig szaladgálnak a futárok, a vásárlók pedig élvezik a kényelmet és a kedvező feltételeket. Manapság már teljesen természetes az online boltok jelenléte, és teljesen beleolvadtak az emberek mindennapjaiba.

Egyedi webáruház készítés előnyei

Ha valaki webáruházat szeretne készíttetni, akkor számtalan weboldal kínálja a saját CMS motorját vagy éppen az ingyenes nyílt forráskódú sablonokat. Természetesen ezek lehetnek jó megoldások abban az esetben, ha valaki olyan webáruházra vágyik, mint ami a szomszédnak is van. Olyanok számára, akik szeretik a sablonokat és szeretnek beleolvadni a tömegbe. Az ilyen webáruházakkal a profit minimális, és rövid időn belül csőd lesz a vége. Előnyük, hogy olcsó és könnyen üzembe lehet őket helyezni. Ez vajon megér ennyit? Az induláskori webes spórolás megér annyit, hogy hónapok múlva be kelljen zárni? Nem!

Az egyedi webáruház készítés kicsit igaz, költségesebb megoldás, de a garantált siker nem marad el. Az emberek ki vannak éhezve arra, ami egyedi, ami felkelti az érdeklődésüket, és ami bizalmat áraszt magából. A rohanó világ átka a sablonosság, a szürkeség és a felületes munka. A legtöbb cég ezt nyújtja, de az egyedihonlapkeszites.hu szakemberei nem. Ők tudják, mi kell a sikeres webáruházhoz, és ahhoz, hogy az jogilag is megfelelő legyen. Ma már ez sem utolsó szempont, hiszen a GDPR miatt komoly bírságokat lehet kapni, ha valaki nem figyel oda a teendőkre. Az olcsó webáruházaknál természetesen ezek a dokumentumok is sablonosak, és senki nem olvassa át és igazítja az ügyfelek igényeire. Az ellenőrök elolvassák, de akkor már fájhat a feje annak, aki ezen is spórolt.

Változnak az idők és változnak a webes elvárások is. A sablonos dolgok ezt nem követik. Azokat valamikor egyszer elkészítették, de nem fektetnek energiát abba, hogy frissítsék, vagy esetleg kijavítsák a felmerülő hibákat. Szemben az egyedi webáruházakkal, ahol minden az ügyfél körül forog, és minden a saját igényeinek megfelelően lesz elkészítve.

Egy év szerződéses garancia

Furán hangzik, de a webáruházakra is jár garancia az egyedihonlapkeszites.hu jóvoltából. Miért is kell garancia? Azért, mert emberek vagyunk, és hibázhatunk. Nincs hibátlan rendszer, persze a szakemberek mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen a rendszerben, de mégis megeshet, hogy valami nem jó a tesztüzem után. A garancia azért van, mert a készítők nem hagyják magukra az ügyfeleiket az átadás után sem, a hibákat gyorsan és szakszerűen javítják rövid időn belül.

Címke: Webáruház készítés
2019-02-15