Üzleti partner kereső

Vannak, akik szerelmi partnert keresnek, de vannak, akik megbízható üzleti partnert. Utóbbira minden cégnek és vállalkozásnak szüksége lehet, hiszen egyre nehezebb olyan csapatot összehozni, akik teljesen le tudják fedni a kínált szolgáltatásokat. Viszont a jó üzleti partnerek teljes értékű alkalmazottat is helyettesíthetnek és a segítségükkel extra profit is termelhető.

Magyar szolgáltatások magyar vállalkozásoknak

A 7thsense.hu nemrégiben teljesen megújult (logó, arculat, tartalom), és az új tulajdonosok úgy döntöttek, hogy olyan online portált építenek, amelyen megbízható hazai üzleti partnerek szerepelnek, szolgálatatások szerint csoportosítva. Mindezt azért, hogy megkönnyítsék a magyar vállalkozások számára a megbízható partnerek keresését és a kapcsolatfelvételt. Az oldalra történő regisztráció zárt, ami azt jelenti, hogy csakis előzetes ellenőrzéssel lehet felkerülni a weboldal találatai közé. Ez a megoldás segíti az üzemeltetőknek a weboldalon megjelenő szolgáltatók ellenőrzését, és a megbízhatóság garantálását. Itt nem fordulhat elő, hogy egy szolgáltatás megszűnik, de a hirdetése fent marad. A találati eredményekben szereplő partnerek ellenőrzése folyamatos.

Üzleti szolgáltatások

A legnagyobb szolgáltatáscsoportot az üzleti szolgáltatások adják, azon belül is a jelentősebb súlyú szolgáltatáscsoportokat a számítástechnikaival és az oktatással foglalkozó partnerek teszik ki. A 7thsense.hu weboldal üzemeltetői kitűnő lehetőséget biztosítanak a szolgáltató cégek és vállalkozások számára az interneten történő megjelenéshez, hiszen egy 1500 karakteres szöveget és fényképet is csatolnak a bemutatkozó adatlap mellé. Emellett a kapcsolatfelvételhez szükséges adatok is helyet kapnak, hogy aki hasonló üzleti szolgáltatást keres, könnyedén kapcsolatba tudjon lépni a weboldalon elhelyezett üzleti partnerekkel.

Címke: Üzleti partnerek
2019-02-16