Ózonos mosoda Győrben

Az ózonról a legtöbben a már jócskán károsodott ózonrétegre gondolunk, amely egyébként megvédi a Földet a kívülről érkező káros hatásoktól. Ezen felül a természetben is megtalálható főként a talajban és a vízben. Köztudott, hogy a villámcsapások közelében is nagy mennyiségben keletkezik a koronakisülés hatására.

Professzionális ipari és lakossági mosoda szolgáltatás

A környezet megóvása érdekében mindent meg kell tenni, ha az emberiség fenn akar maradni. Az élelmet biztosító termőföld tisztaságának megőrzése minden ember kötelessége, hiszen ez adja az életet minden élőlénynek. Környezetünket az emberi hanyagság, kapzsiság miatt teljesen tönkretesszük. A kényelmünket szolgáló ipari termékekből felhasználásuk során keletkező hulladékokat gondatlanul szétdobáljuk, nem gondoskodunk megsemmisítésükről. A fejlett ipari országokban keletkezett veszélyes ipari hulladékokat más fejletlen országokba szállítják át, ott szennyezik a környezetet. Egyre nem gondolnak, hogy az elszennyezett levegő és folyóvizek előtt nincs határ.

Éppen ezért kiemelten fontos egy környezetbarát mosoda Győr területén, ahol a szennyezett munkaruhákat és munkavédelmi bakancsokat mindenféle kemikáliák és káros mosószerek felhasználása nélkül, ózonos technológiával tisztítják és fertőtlenítik. Ezzel a módszerrel a cipőkben és a ruhákban közel 100%-ban elpusztulnak a baktériumok, vírusok és gombák.

Az Eco-Disin szolgáltatásai között megtalálható a munkavédelmi ruhák, munkavédelmi eszközök, álarcok, sisakok, speciális munkavédelmi bakancsok tisztítása és fertőtlenítése egyaránt. A lakossági ügyfelek pedig az otthoni bőrkabátokat, bőrdzsekiket, bukósisakokat, bőröndöket, bundákat vagy akár plüssjátékokat is bevihetik egy alapos fertőtlenítésre és tisztításra a győri környezetbarát mosodába.

Címke: mosoda Győr
2019-03-22