Mutasd meg magad Thomas Sabo charmokkal a világnak!

Minden nő egyedi, megismételhetetlen és különleges – miért ne mutathatnád meg a világnak a személyiséged diszkrét ugyanakkor nagyon látványos módon? Képtelenség lenne egyszerre a kettőt? A Thomas Sabo charmokat pont erre találta ki a tervező!

A charm szót nem egyszerű magyarra lefordítani: egyszerre jelent amulettet és varázslatot. Ez a két szó viszont hűen tükrözi a charmok világát. A Thomas Sabo charm olyan magával ragadó apró ékszer, amely mágnesként vonzza a tekinteteket. Ugyan leggyakrabban karkötőre kerül vagy kerülnek a charm(ok), de bátran díszíthető vele bármi, amire ráakasztható. Akár karkötőre, akár nyakláncra vagy bokaláncra teszed, mindenhol jól mutat: egy egyszerű ékszert varázsütésre különlegessé varázsol. 

Thomas Sabo, az osztrák ékszertervező a charmok megtervezése során arra ügyelt, hogy a kifogástalan minőség ne szenvedjen csorbát a divat oltárán. Arra is figyelt, hogy mindenki megtalálhassa a számára legtökéletesebb darabot. Vagy inkább darabokat, hiszen egy Thomas Sabo charmnál képtelenség megállni! Csillogó, apró kövekkel díszített, letisztult vagy különleges forma: akármelyik felé húz a szíved, a Thomas Sabo charmok között megtalálod a hozzád leginkább passzolót. 

A charmok igazi egyéniségek – akárcsak a viselőjük. Ezek az apró, részletgazdag ékszerek képesek kifejezni tulajdonosuk érzelmeit, aktuális hangulatát. Mivel a charmok képesek megmutatni az érzelmeket, ajándéknak is tökéletes választásnak bizonyulnak. Egyetlen Thomas Sabo charm többet mond ezer szónál: fejezd ki magad ezekkel a pici, ám annál lenyűgözőbb ékszerekkel. 

Akassz egyet a karkötődre, ha szeretnél bájosan elegáns maradni, akassz annyit, amennyi csak elfér, ha mindenkinek meg akarod mutatni, hogy belőled csak egy van! A Thomas Sabo charmok széles választéka elérhető a Divatékszerbolt ékszer webáruházban.

Címke: Thomas Sabo ékszerek
2019-03-18