Menyasszonyi ruha varrása

Sok lány álmaiban kirajzolódik az a ruha, amiben az esküvőn szeretnék elvarázsolni a vőlegényüket. Ennek tökéletes megvalósításában egy varrónő tud segíteni. Olyan segítség tud lenni, aki mind az álomkép megjelenítésében, de a megalkotásában is tud segíteni. Tanácsával irányítani is tudja a menyasszonyt, hogy jól állna-e neki az a fazon. Sok tévhit alakult ki a varratással kapcsolatban, miszerint sokkal drágább és macerásabb. Ezt könnyű megcáfolni, mert időben a körülbelüli 3 alkalom teljesen elegendő, a kölcsönzés árait nézve, hasonló árban jön ki egy varratás is, mint a kölcsönzés. Viszont teljesen személyre, egyéniségre szabott ruhát kap végeredményül a menyasszony.

Előnyei

Kétségtelen tény, hogy sok lány álma, hogy a ruha, amit ő felvett egyedi, megismételhetetlen legyen, senki más nem viseljen olyat. Kölcsönzés esetén ez nem megvalósítható, de egyedi tervezésnél, teljesen figyelembe véve az adott hölgy alkatát, természetét, személyiségét és álmát, megalkotható a pontosan rá szabott, egyedi ruhaköltemény. Nagy előny, hogy az anyag és a munkadíj kifizetése után egy saját, öröm emlékű ruhája lesz a menyasszonynak, amit mindig megnézhet a szekrényében.

Egy egyedi ruha készítésénél a varrónővel egyeztetett időpontban, méretet készít, majd az ebből készült szabásminta segítségével készít egy félkész ruhát, amit próba alkalommal utolsó simításokkal véglegesítenek. Ez tehát nem jár több alkalommal, mint egy kölcsönzés esetében, teljesen alakítható úgy minden, ahogy azt igényli a megrendelő. Kiegészítők és kistáskák készítését is meg lehet rendelni igény szerint, amely stílusban és kivitelezésben is teljesen passzol a ruhához.

Ezek után még mindig van lehetősége az ifjú párnak úgy dönteni az esküvő után, hogy eladja a ruhát, amit már különböző internetes fórumokon meg lehet tenni.

Címke: Menyasszonyi ruha varrása
2019-08-01