Létezik megbízható vállalkozói blog?

A válasz igen, de sajnos nagyon sok olyan weboldal van az interneten, ami hamis tartalmakat hoz létre, hogy azzal odacsalja az olvasókat. Az ilyen blog oldalak nem sokáig maradnak fenn, hiszen hamar rá lehet jönni a csalásra, és aki egyszer már megtapasztalta, többet nem fog bedőlni nekik.

Résen kell lenni

Vannak az interneten fellelhető listák, amelyek tartalmazzák azokat az átverős oldalakat, amelyeknek nem szabad bedőlni. Hihetetlennek tűnő szenzációkkal próbálnak kattintást és látogatót szerezni maguknak. A legnépszerűbb ilyen listát a hvg.hu tette közzé. Érdemes elkerülni ezeket az oldalakat, mert akik innen tájékozódnak, nem járnak jól. Sok ember sajnos nem tud különbséget tenni az álhír és a valós hír között, ezért elég nagy problémát jelent ezeknek az oldalaknak az elszaporodása.

Mi a megoldás?

A jól ismert mondás igaz, miszerint a kivétel erősíti a szabályt. Vannak megbízható híroldalak és blogok, csak tudni kell különbséget tenni. Olyan oldalakat kell felkeresni, amik egy bizonyos téma köré csoportosulnak, és nincsenek tele reklámmal vagy oda nem illő tartalommal. Ilyen lehet példaként a dkk.hu, ami a Dunántúli Kis- és Középvállalkozások szakmai blogja. Ez egy olyan vállalkozói blog, ami megbízható és rendszeresen frissül. Az üzemeltetők a térség legmegbízhatóbb szakembereit gyűjtötték össze egy helyen, hogy az oldalra látogatók könnyen és gyorsan meg tudják találni a számukra szükséges vállalkozást. Az oldal használata teljesen díjmentes a felhasználók számára.

A dkk.hu weboldalon nincsenek zavaró reklámok, és nem kell lájkolni a Facebook oldalukat a tartalom megtekintése miatt. Az oldal teljesen biztonságos (SSL kapcsolattal rendelkezik), és megfelel az európai adatvédelmi szabályozásoknak is.

Címke: Vállalkozói blog
2019-02-02