Környezetbarát post-mix üdítő adagolók

A mai felgyorsult világban nagyon fontos, hogy a vendéglátóhelyek is lépést tudjanak tartani a változás, fejlődés ütemével. A gazdaságos üzemelés mindig is prioritást élvezett, ez mellett azonban egyre nagyobb szerepet kap a minőség, a környezettudatosság és a gyorsaság is. Ezek tekintetében a Grapos által kínált italcsapoló gépek garantáltan nem okoznak csalódást sem az üzemeltetők sem a vendégek számára.

Standard italautomaták

A standard Grapos üdítő adagolók olyan készülékek, amik kifejezetten vendéglátóipari egységek számára lettek kifejlesztve. Nevezhetjük akár italcsapolónak is, hiszen lehetőséget ad az üdítők helyben történő elkészítésére és az igényeknek megfelelő adagolására. Az italautomata víz, illetve szénsavas frissítő esetén szénsav hozzáadásával készíti az italokat. Így a vendégek gyorsan megkapják, amire vágynak: megfelelő hőmérsékletre hűtött friss üdítőket, amik nem csak jól néznek ki, hanem finomak is.

Egyéb üdítő csapolók

A standard italkészítők mellett a reggeliztető gépek, a limonádé automaták és az ásványi anyagokkal dúsított víz készítő üdítő csapoló gépek is rendelkezésre állnak. A széles kínálatnak köszönhetően minden vendéglátóhely üzemeltető könnyen megtalálja azt a megoldást, amit ideálisnak vél. Bármelyikre is esik a választás megspórolhatók az üveg palack kezelésével járó feladatok, költségek. Ez pedig hosszútávon sokkal gazdaságosabb és egyszerűbb működést tesz lehetővé a cégek számára.

Címke: üdítő adagoló, italcsapoló, üdítő csapoló
2021-10-25