Balett oktatás gyerekeknek, ovisoknak

A balett oktatás gyerekeknek, ovisoknak már egészen pici kortól ajánlott. A játékos, táncos alapok és a nélkülözhetetlen mozgás mind-mind a gyerekek egészségére és előnyére válik a fejlődésük során. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda lelkiismeretes tanárai mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és hogy a tudásukhoz mérten fejlődjenek.

Balett oktatás Budafokon gyerekeknek

A balett Budafok területén minden szülő számára elérhető, hiszen a gyerekeiket már egészen pici kortól kezdve beírathatják a művészi balett torna oktatásra. A javasolt életkor minimum 3 év, de az 5-6 évesek számára is rengeteg kurzus (Klasszikus Balett, JazzBalett, Néptánc, Modern Balett, SamBalett, TársasTánc) elérhető. A balett oktatás több száz éves múltra tekint vissza, ezáltal kiforrott és egyedi táncművészetté vált, ami az európai kultúra egyik alapköve is egyben.

A balett egy olyan csodálatos tánc, amellyel az egészen megfoghatatlan dolgok is kifejezhetőek. A táncosok nagyon hamar megtanulják a tökéletes testtartást és a légies mozgást, amelyek kombinációival lehengerlik az érdeklődőket. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda lehetőséget biztosít az ott tanuló gyerekeknek a rangos versenyeken való részvételhez, és minden év végén hatalmas gálaműsorral készülnek a szülőknek és a hozzátartozóknak.

 

Címke: Balett Budafok
2019-03-22