Autókölcsönzés, kárrendezés gyorsan és kényelmesen

Ha valakinek épp nem áll rendelkezésére a saját gépjárműve, akkor a szakszerű autókölcsönzés megoldást nyújt a problémára. Lehet, hogy még tart a kárrendezés és a jármű egy autószerelő műhelyben vár a fényezésre vagy a karosszériajavításra, de az is előfordulhat, hogy az úttesten történő károkozás olyan nagymértékű, hogy már nincs lehetőség a helyreállításra.

Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy megéri-e újat venni vagy az autóbérlés jobb választás. A kölcsönzés sok előnnyel jár, hiszen csak be kell ülni az autóba és útnak indulni a célállomásra. Nem kell hosszadalmas ügyintézésbe bonyolódni, hiszen az Elasticcar munkatársai mindent elintéznek a bérlők helyett. Sosem árt az óvatosság, de bizonyos esetekben elkerülhetetlenek a balesetek, például a koccanások vagy a súlyosabb összeütközések, karambolok. Ilyenkor sincs ok az aggodalomra, hiszen a cég ebben az esetben is vállalja a papírmunka elintézését és a kárrendezés teljes körű lebonyolítását.

Amikor az autóbérléshez sofőr is kell

Adott esetben az is könnyen megeshet, hogy valaki egy fontos eseményre utazik, például állásinterjúra, esküvőre vagy egy szakmai találkozóra és nem szeretne a volán mögé ülni. A felesleges idegeskedés elkerülése érdekében az autókölcsönzés sofőrrel is lehetséges. A nagy tapasztalattal rendelkező vezetők biztonságosan és gyorsan eljuttatnak mindenkit a megadott helyszínre Budapesten és környékén, így az utazás garantáltan kényelmes és kielégítő lesz. A szolgáltatással kapcsolatos részletek az elasticcar.hu weboldalon találhatók, ahol többek között a sofőr napidíjai is fel vannak tüntetve. Sokan még mindig azt hiszik, hogy a gépjárműbérlés luxusnak számít, ez a feltevés azonban már rég nem állja meg a helyét.

Címke: Autókölcsönzés
2019-01-27