Arany felvásárlás készpénzes fizetéssel

Sokan örökölnek olyan ékszereket, amikre aztán semmi szükségük nem lesz, és csak a polcon porosodnak. A hagyatékból maradt ékszerek többsége divatjamúlt fazonnal rendelkezik. Akinek gyorsan sok pénzre van szüksége, annak érdemes túladnia a megunt ékszereken.

Azonnali készpénzes fizetés

Gyakran előfordul, hogy a családban bizonyos ékszerek tovább öröklődnek, a nagymama padlásáról soha nem látott dísztárgyak, csecsebecsék kerülnek elő. Ezeket a legtöbben csak őrizgetik, pakolgatják, de nem igazán tudnak mit kezdeni velük. Hordani nem tudják, vagy a stílusuk miatt nem illenek a lakásba.

Az arany felvásárlás olyan tevékenység, amit nem érdemes a véletlenre bízni, hiszen nagyon sok olyan vállalkozás van, akik a hozzá nem értő embereket megpróbálják átverni. Az ekszerfelvasarlas.hu csapata minden ügyfelüknek rendkívül magas árat fizet az arany ékszerekért. Korrekt és piacképes ajánlatot tesznek, és ha a tulajdonos elfogadja az értékbecsléskor megadott árat, akkor készpénzben ki is fizetik azt. Nem kell sokat várni a pénzre, hiszen a szakemberek az ékszerekért azonnal, ott helyben fizetnek. Sőt a megállapított díjon felül további 5.000 forintot adnak, amiért a tulajdonos őket tisztelte meg a bizalmával.

Az országban ennél jobb ajánlatot nemigen lehet találni, ráadásul Magyarország területén gyors és ingyenes kiszállást biztosítanak.

Címke: Arany felvásárlás
2019-03-19