A férfi rövidnadrág vonzereje megkérdőjelezhetetlen!

A férfiak rádöbbentek arra, hogy a rövidnadrág pontosan ugyanannyira férfias, domináns, mint a viselője. Úgyhogy minden azon múlik, hogy ki bújik bele a nadrágszárakba. Na jó. Majdnem minden. Hiszen elvitathatatlanul lényegesek a divatosságot megtestesítő jellemvonások is, természetesen.

A Bolf rövidnadrág nemcsak sportoláshoz jó választás?

Bizony kár lenne bekategorizálni a rövid szárú modelleket. Ugyan ténylegesen praktikus viseletek, amik kifejezetten könnyűvé varázsolhatják a mozgást, ám nem pusztán sportolás közben élvezhetőek az előnyeik.

A szabad mozgástér biztosítása a mindennapok forgatagában ugyanannyira lényeges, mint a sportpályák tülekedésében. Ahhoz, hogy a jó közérzet, és a komfortosság adottá váljon elengedhetetlen a “szabadság”. Ha a mozdulatok folyamatosan elakadnak, mondjuk a nem megfelelő nadrágnak köszönhetően az bizony több, mint bosszantó jelenség.

Épp ezért a Bolf kínálatából érdemes az ideális hosszúságú, azaz méretarányú modellt kiválasztani. Na, de hogyan?

Elsősorban a magasság a mérvadó szempont akkor, amikor az optimális méretű típus megtalálása a cél. A rövid nadrág akkor praktikus, ha nem épp térdig ér, ugyanis ebben az esetben határozottan idegesítővé válhat a jelenléte. Ám a túl rövid fazonok sem kedveltek, érthető okok miatt. Épp ezért jó taktika a magasságra alapozni a vásárlást. Nagy általánosságban kijelenthető, hogyha a nadrág térd felett kb. öt centivel ér véget, akkor éppen pont megfelelő hosszúságú. A térd alá érő variációkkal az a fő probléma, hogy szorító hatást keltenek, s nem egyszer, főleg passzentosabb kivitelű verzióknál ez szó szerint is megtapasztalható.

A szín kiválasztása is kulcsfontosságú momentum. A Bolf kínálatában számtalan, natúr árnyalatú alternatíva érhető el, de ezek kizárólag napbarnított bőrszín mellé javasolhatóak. Míg nem érkezik el a napbarnítottság ideje, praktikus sötétebb árnyalatú variánsokban gondolkodni.

férfi rövidnadrág

A bő vagy a szűk rövidnadrág a jobb választás?

Őszintén szólva egyik sem tekinthető jó fogásnak. A túlságosan bő fazon megakadályozza a szabad mozgást, ami több, mint idegesítő, ráadásul sportolásnál határozottan balesetveszélyes. A túl szűk szabás pedig kényelmetlenné válhat, erősítve a diszkomfort érzetet, ami sohasem jó irány.

Szóval az igazság valahol a kettő között található, félúton. Az a bizonyos arany középút a Bolf férfi rövidnadrágok esetén is megjelenik, mint követendő elv.

A farmer a legkedveltebb alapanyagok egyike. Nem csoda, hiszen pólóval vagy zakóval egyaránt jól mutat. Úgyhogy számtalan élethelyzetben bevethető. És, ami jelen esetben különösen hangsúlyos pozitívum, hogy rövidnadrágra szabva is abszolút szemre, na meg lábakra való.

A legfontosabb, hogy a vásárlás részleteit az egyéni igények, és ne egyéb, külső tényezők határozzák meg. A vonzó, kényelmes és praktikus siker ilyen módon garantálható!

Címke: férfi rövidnadrág, bolf.hu
2021-06-08